Noul Volkswagen Passat Alltrack




- Lansarea noului model Passat Alltrack
- Un nou model ce completează gama Passat
- București, 21 octombrie 2015 - Volkswagen își extinde gama Passat, adăugând modelul Alltrack. Acest model este disponibil în rețeaua de distribuitori Volkswagen.

Cea mai nouă generație Passat Alltrack* este disponibilă în rețeaua de distribuitori Volkswagen. Noul Passat Alltrack, având la bază modelul Passat Variant echiparea Comfortline, se remarcă prin caracteristici impresionante, printre care un aspect robust off-road, tracțiune integrală 4Motion standard și tehnologii de vârf inovatoare. Passat Alltrack are un design exterior unic, ce include barele de protecție în culoarea caroseriei (completate cu o protecție cu aspect de oțel inoxidabil), pasajele robuste de roți, bandouri praguri laterale în culoarea antracit și praguri evazate. Garda la sol a fost crescută cu 27,5 mm**, fiind astfel adecvat oricăror condiții de drum.

În același timp, Passat Alltrack iese în evidență prin tehnologia sa ultramodernă: este autovehiculul complet pentru on-road și off-road, datorită programului de conducere off-road cu sistemele sale de asistență adaptate corespunzător, a suspensiilor reglate și a combinației dintre Blocarea electronică a diferențialului XDS și tracțiunea integrală 4Motion standard. Datorită posibilității de Selectare a modului de a conduce (dotare standard) și Suspensiei cu reglare adaptivă DCC (Adaptive Chassis Control) (dotare standard începând cu 220 CP TSI), autovehiculul asigură o călătorie extrem de confortabilă, dominând în același timp și terenul accidentat. Passat Alltrack este de asemenea un autovehicul ideal de tractare: poate tracta (cu cuplă) o sarcină de până la 2.200 kg pe o rampă cu înclinare de 12%. Versatilul Passat Alltrack este disponibil de la 35.271 €.



* Passat Alltrack - consum de combustibil în l/100 km: 6,9 - 4,9 ( mixt); emisii de CO2 în g/km: 158 - 129 ( mixt); clasă de eficiență: C - A
** doar pentru motoarele de 150 CP și 190 CP


Scorpion Exim SRL 
Focsani, Calea Moldovei nr. 16
Telefon: 0237/236.866

E-mail: office@scorpion.ro
Website: www.scorpion.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu