Audi a fost desemnat cel mai inovativ brand la 'Automotive Innovations Award 2017'


- Audi cucereste juriul cu cele 84 de îmbunătătiri
- Audi CEO Stadler: "Acest premiu confirmă faptul că aducem 'Progres prin tehnologie' clientilor nostri."

Pentru a doua oară consecutiv, Audi obtine victoria prin decizie unanimă la "Automotive Innovations Award" în categoria producătorilor premium. Astfel, brandul celor patru inele îsi demonstrează încă o dată versatilitatea si puterea inovativă pe segmente importante precum aerodinamica, constructia usoară, conectivitatea si piloted driving.

"Prin cele 84 de noi îmbunătătiri din perioada desemnată, Audi s-a dovedit a fi cel mai inovativ brand (volum si branduri premium)," explică juriul. Patru segmente au fost expuse evaluării: sistemele de actionare auto, condusul autonom si siguranta, noile concepte si structurile auto, interfata si conectivitatea. În plus, Audi a obtinut si premiul de cel mai inovativ brand la ultimele două categorii mentionate.

"Aceste premii confirmă promisiunea brandului de a aduce 'Progres prin tehnologie' si că dovedeste suntem lideri în multe dintre domeniile inovative," a declarat Prof. Rupert Stadler, Presedintele Consiliului de Management AUDI AG, la conferinta de decernare a premiilor din Frankfurt am Main.

"Mai ales în aerodinamică, constructii usoare, conectivitate, sisteme de asistentă pentru sofer si piloted driving ocupăm o pozitie extrem de favorabilă si facem tot posibilul pentru a ne mentine nivelul competitiv."

Centrul Automotive Management si PricewaterhouseCoopers AG au prezentat "Automotive Innovations Award" pentru a cincea oară anul acesta. În cadrul evenimentului sunt premiati cei mai inovativi producători si furnizori de masini din anul respectiv. Peste 1,162 de inovatii de la 19 producători de automobile si 60 de branduri au fost luate în considerare pentru premiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu