Pre-vânzările au început: Noul Arteon poate fi acum comandat


→ Noul model de caroserie în două volume oferă combinatia perfectă dintre un design estetic si un concept general extrem de functional
→ Debutând la lansarea pe piata cu cele mai puternice două modele sunt 206 kW/280 CP (TSI) si 176 kW/240 CP (TDI)


Pre-vânzările noului Arteon încep de astăzi în Romania. Disponibile la comandă si configurate la lansare, sunt cele mai puternice două motoare pe benzină si diesel - un TSI care oferă 206 kW/280 CP si un TDI biturbo care produce 176 kW/240 CP. Ambele versiuni de top sunt furnizate standard cu o cutie de viteze cu două ambreiaje (DSG) si tractiune integrală 4Motion.

Noul Arteon este conceput pentru a încânta clientii cu combinatia sa de design estetic, carismă sportivă, o flexibilitate excelentă si un spatiu generos. Alte aspecte care pot fi considerate puncte forte în orice clasă de vehicule includ un spatiu excelent pentru picioare în partea din spate si un spatiu pentru bagaje de 563 până la 1.557 litri.

Pe partea pur tehnică, noul Volkswagen se remarcă prin tractiune fată si tractiune integrală, plus display-uri digitalizate si controale. Alte caracteristici includ un Display Activ de Informare (instrumente digitalizate complet si programabile), un display head-up si noul sistem multimedia Discover Pro cu un ecran de sticlă de 9,2 inch si control prin gesturi.

Sistemele inovatoare de asistentă a soferului si convenientă Arteon se potrivesc perfect cu conceptul general. Trei dintre noile sale tehnologii ilustrează acest lucru. Cea mai nouă generatie de Adaptive Cruise Control (ACC) (Control adaptat al vitezei de croazieră), ia în considerare acum limitele de viteză si informatiile privind rutele si reglează automat viteza de conducere în mod corespunzător. Datorită datelor rutiere si ale sistemului noile lumini dinamice la viraje cu controlul predictiv al fasciculului anticipează atunci când se apropie o curbă si o luminează înainte ca soferul să ajungă în curbă. Cea de a doua generatie de Emergency Assist (Asistentă de urgentă) oferă mai multă sigurantă: în cazul în care conducătorul auto devine incapabil din motive de sănătate, sistemul nu numai că încetineste masina în limitele de sistem, dar acum, o si dirijează către banda de mică viteză, în functie de trafic.

Împreună cu versiunea de bază de înaltă calitate, gran turismo va fi disponibil în două linii de echipare exclusive: "Elegance" si "R-Line". Configuratia standard a Arteon Elegance este axată foarte mult pe un aspect rafinat. Între timp, Arteon R-Line pune chiar mai mult sportivitatea în centrul configuratiei vehiculului - asa cum este tipic pentru toate modelele Volkswagen R-Line. Pe baza diferitelor orientări ale acestor două linii de echipare, modelul de caroserie în două volume poate fi personalizat pe scară largă. Gama de dotări optionale include caracteristici cum ar fi o trapă panoramică cu inclinare/glisantă, aer conditionat automat cu reglare pe 3 zone (Air Care Climatronic, inclusiv senzor de calitate a aerului si filtru de alergeni), scaune fată cu masaj, volan multifunctional încălzit si două tonuri de piele nappa pentru interior.

Preturile pentru Arteon (în Romania), în combinatie cu cele mai înalte două niveluri de putere la iesire de 206 kW/280 CP (TSI) si 176 kW/240 CP (TDI) pornesc de la 44.614 € (inclusiv TVA) si respectiv 43.014 € (inclusiv TVA). Pentru detalii suplimentare va invitam in showroom-ul Scorpion din Focsani, Calea Moldovei nr. 16, telefon 0237/236.866, website: www.scorpion.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu