Noul Arteon va fi disponibil în curând în showroom-ul Scorpion


→  Noul model de caroserie în două volume impresionează prin designul său de impact și prin conceptul extrem de funcțional în ceea ce privește spațiul
→  Mai multe sisteme de ultimă oră, de asistare a șoferului, își fac debutul o dată cu Arteon
→  Trei motoare puternice sunt disponibile la lansare


Gama de modele marca Volkswagen se extinde cu noul Arteon. Modelul extrem de dinamic cu caroserie în două volume a fost prezentat pentru prima oară publicului la Salonul Internațional Auto de la Geneva, fiind acum disponibil în showroom-urile dealerilor Volkswagen din Germania și foarte curând și în cele din România.

Noul Arteon îmbină carisma sportiva, flexibilitatea deosebită și spațiul generos, în cadrul unui impresionant model de caroserie în două volume. Modelul Arteon se remarcă prin însușiri precum spațiul excelent pentru picioare în partea din spate și volumul compartimentului pentru bagaje, de 563 până la 1.557 de litri. Noul Volkswagen oferă, de asemenea, tracțiune pe față sau integrală, precum și instrumente și comenzi digitale.

Alte caracteristici includ un Display Activ de Informare (instrumente digitalizate complet și programabile), un display head-up și noul sistem multimedia Discover Pro cu un ecran de sticlă de 9,2 inch și control prin gesturi.

De asemenea, noile sisteme de ultimă oră de asistare a șoferului debutează pe Arteon: sunt incluse aici controlul adaptat al vitezei de croazieră (Adaptive Cruise Control - ACC), care ține cont acum de limitele de viteză, precum și de informațiile referitoare la traseu, și reglează automat viteza vehiculului în conformitate cu limitele de viteză. Folosind datele sistemului de navigație GPS, noile lumini dinamice la viraje cu controlul predictiv al fasciculului anticipează când se apropie o curbă și o luminează înainte ca șoferul să vireze. O altă caracteristică a noului model cu caroserie în două volume constă în cea de-a doua generație a sistemului de asistență de urgență (Emergency Assist): în cazul în care capacitățile conducătorului auto sunt slăbite din cauza unor probleme de sănătate, sistemul nu doar încetinește modelul Arteon (în limitele sistemului), ci, de asemenea, activează luminile de avarie și îl dirijează către banda de pe marginea drumului, dacă traficul permite acest lucru.

Noul Arteon va fi disponibil în două linii cu dotări exclusive: "Elegance" și "R-Line". Configurația standard a modelului Arteon Elegance este axată puternic pe un aspect rafinat.

Arteon R-Line, în schimb, pune chiar mai mult sportivitatea în centrul configurației vehiculului. În baza acestor trei linii de echipare, modelul de caroserie în două volume poate fi personalizat într-o măsură considerabilă. Gama de dotări opționale include caracteristici precum trapa panoramică cu inclinare/glisantă, aer condiționat automat în trei zone (Air Care Climatronic, inclusiv senzor de calitate a aerului și filtru de alergeni), scaune cu masaj în partea din față, volan încălzit și două tonuri de piele Nappa pentru interior.

La lansarea pe piață, modelul Arteon este disponibil cu trei motorizări. Versiunea cu motor 2.0 TDI (110 kW / 150 PS) costă 36.296 euro. Pentru celelalte două motorizări, de 206 kW / 280 PS (TSI)  și 176 kW / 240 PS (TDI), încep de la 44.670 euro și respectiv 43.688 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu