Volkswagen prezintă noul Polo la Berlin


→ Noul Polo impresionează prin design clar, carismatic și asigură mai mult spațiu pentru pasageri și bagaje
→ A șasea generație vine cu o multitudine de sisteme de asistență pentru șofer
→ Spectru larg de versiuni: pe viitor inclusiv Polo GTI și Polo Beats
→ Disponibil pentru prima dată cu motor pe gaz natural

Wolfsburg / Berlin - Noul Polo a sosit! Volkswagen prezintă o generație complet reproiectată a mașinii sale cu cele mai ridicate vânzări, în cadrul evenimentului în premieră mondială din Berlin Cu un design clar și puternic, mult mai mult spațiu, motoare mai eficiente și sisteme inovatoare de asistență pentru șofer, noul Polo are toate șansele să își continue povestea de succes. Dr Herbert Diess, Președintele Consiliului de Administrație al Volkswagen Brand, explică: "Polo este o mașină tânără, proaspătă. Aceasta combină carisma cu tehnologia puternică. Nicio altă mașină nu oferă atât de mult spațiu la această dimensiune. Acest lucru face din Polo mașina compactă numărul unu și va rămâne numărul unu."

Cu peste 14 milioane de unități vândute până în prezent, Polo este una dintre cele mai de succes mașini compacte din lume. Dacă includem toate versiunile diferite, Polo a fost vândut în peste 16 milioane de unități în întreaga lume. Cea de a șasea generație are un exterior complet nou, care face ca mașina - având acum, de regulă, patru uși, să pară mai sportivă și mai matură. În același timp, noul Polo este mai mare decât predecesorul său în toate dimensiunile. Ca urmare, el oferă mai mult spațiu pentru șofer și pasageri, plus un volum semnificativ mai mare în portbagaj, care a ajuns de la 280 la 351 de litri.

Prin noul Polo, Volkswagen prezintă una dintre cele mai avansate mașini compacte din lume. Acest lucru este reflectat în caracteristici precum multitudinea de sisteme de asistență pentru șofer care au fost rezervate anterior pentru clasele Golf și Passat. Pe lângă cele trei variante standard Trendline, Comfortline și Highline, ediția specială Polo Beats (care include un sistem audio de 300 watt) și modelul de top sportiv, Polo GTI 1(cu 147 kW / 200 PS) asigură, o varietate ridicată. Chiar și versiunea de bază a noului Polo, Trendline, are dotări standard precum lumini de zi LED cu funcții de venire și plecare de acasă, limitator de viteză și sistem de monitorizare Front Assist cu frânare de urgență în oraș și monitorizarea pietonilor. Prețurile pentru Polo Trendline în Germania pornesc de la 12.975 euro.

O opțiune care este oferită din nou este controlul adaptiv al vitezei de croazieră (care poate fi activat acum până la o viteză de maxim 210 km/h). Noile opțiuni disponibile la Polo sunt sistemul de schimbare a benzii cu detectarea în punctul mort cu alertă pentru traficul din spate, sistemul de asistență la parcare semi-automat pentru ieșirea din spațiile de parcare și cu o "funcție de manevră". Acesta din urmă asigură protecție automată împotriva oricărei coliziuni la parcare. Sistemul opțional de acces și pornire a motorului fără cheie, de asemenea nou, poate fi folosit pentru a descuia și porni noul Polo.

De asemenea, Polo este primul model Volkswagen și de Grup pentru care este disponibilă o nouă generație de afișaj Active Info. Funcționalitatea și facilitatea folosirii instrumentelor digitale sunt un lucru complet nou în acest segment. În același timp, noul Polo a primit ultima generație de sisteme infotaiment cu diagonale ale afișajului între 6,5 și 8 inci - dispozitive în carcase de sticlă care sunt la fel de complexe ca dispozitivele smartphone de vârf de gamă, dând interiorului un aspect tehnic, clar.

O gamă largă de culori complet noi (sunt disponibile în total 14 culori la exterior) și douăsprezece tipuri de roți ( de la 14 la 18 inci, unele vopsite în culori contrastante), bordul cu o multitudine de decoruri și unsprezece tipuri de tapițerie pentru scaune fac ca noul Polo să fie mai colorat și să se distingă. Alte opțiuni de personalizare includ faruri complete cu LED, stopuri LED, un sistem Air Care Climatronic cu senzor de umiditate și soare plus filtru pentru alergeni, încărcător wireless pentru smartphone (opțional, inclusiv conexiune la antenă inductivă), treaptă de viteză Sport Select cu amortizoare de șoc ajustabile și una dintre cele mai mari trape panoramice din această clasă.

Noul Polo urmează să fie lansat în multe părți ale Europei înainte de sfârșitul acestui an, în această fază existând mai multe motoare Euro 6. Gama opțiunile de putere la începutul vânzărilor va începe de la 48 kW / 65 PS1 până la 110 kW / 150 PS1. Pentru prima dată, Polo va fi disponibil cu motor pe gaz natural - motorul 1.0 TGI nou dezvoltat, cu 66 kW / 90 PS1. De asemenea, se poate alege dintre patru modele pe benzină și două diesel, toate dotate în versiune standard cu sistem de pornire / oprire și mod de frânare regenerativă. Fiecare motor cu putere de 70 kW sau mai mare poate fi combinat cu cutie de viteze cu ambreiaj dublu (DSG).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu