Volkswagen anunţă o nouă ofertă Apple Music pentru CarPlay


Geneva - Volkswagen a anunţat că în Europa, clienţii care începând cu luna mai 2018 achiziţionează un automobil Volkswagen cu funcţie CarPlay pot primi acces gratuit, timp de până la 6 luni, la platforma de streaming Apple Music. Clienţii noi ai acestui serviciu de treaming vor primi un cont gratuit, pe o perioadă de 6 luni. Utilizatorii înregistraţi deja la Apple Music pot utiliza timp de 3 luni gratuit platforma de streaming.

Jürgen Stackmann, Membru al Consiliului de Administraţie al Mărcii Volkswagen, responsabil pentru Distribuţie, a declarat: "Acest produs oferit de Apple Music pentru CarPlay va pune la dispoziţia clienţilor care cumpără autovehicule Volkswagen noi, 45 de milioane de melodii. Astfel, se reunește pasiunea pentru muzică şi tehnologie pe care aceste două mărci le au în comun, pentru a le oferi clienţilor o experienţă plăcută, cu utilizare facilă, la bordul automobilului.

Muzica a jucat dintotdeauna un rol important în tradiţia mărcii Volkswagen. De la edițiile speciale de neuitat, dezvoltate cu Rolling Stones, Bon Jovi şi Genesis la mijlocul anilor 90 şi până la cele mai recente modele noi incluse în gama noastră de produse: up! Beats şi Polo Beats, muzica a însoțit în permanenţă automobilele noastre. La salon, Volkswagen prezintă Garage Sound, platforma digitală de muzică a mărcii Volkswagen, o serie de concerte internaţionale unice, care pot fi urmărite atât off-line, în locuri exclusive, cât şi on-line prin livestream. Prin această ofertă de la Apple Music pentru CarPlay, se creează o nouă etapă de integrare a muzicii în beneficiul celor care conduc un Volkswagen.




1) Este necesară încheierea unui contract de utilizare a serviciului Car-Net. Acesta poate fi încheiat gratuit pentru autovehiculele noi marca Volkswagen.
2) Contul gratuit pe şase luni este compus din trei luni de probă gratuite, plus trei luni adiţionale, pe care clientul le primeşte gratuit, în baza colaborării celor două mărci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu