Volkswagen livrează o flotă de 14 autovehicule electrice către ProCredit Bank România


Volkswagen a livrat o flotă de 14 autovehicule electrice către ProCredit Bank România, bancă orientată spre susținerea întreprinderilor mici și mijlocii.
 
"Ne bucurăm de interesul companiilor în a adopta soluții moderne de mobilitate și dorim să vedem din ce în ce mai multe mașini electrice pe drumurile din România. Suntem siguri că echipa ProCredit Bank va aprecia funcționalitatea și ușurința în manevrare pe care o oferă e-Golf", declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

ProCredit Bank deține în prezent o flotă de 24 mașini și a planificat o tranziție spre o flotă formată exclusiv din mașini electrice și hibrid în următorul an.

"Suntem o bancă digitală și susținem în mod autentic afacerile care își desfăsoara activitățile într-un mod responsabil. Angajamentul nostru se reflectă în tot ceea ce facem, de la partenerii cu care lucrăm, la produsele de finanțare pe care le oferim dar și prin măsurile adoptate intern. Tranziția la o flotă electrică este un pas firesc care completează inițiativele noastre de sustenabilitate", declară Mariana Dimitrova Petkova, Director General Adjunct ProCredit Bank România.

Volkswagen contribuie de asemenea și la dezvoltarea infrastructurii pentru vehicule electrice alături de Renovatio, dezvoltatorul primei rețele publice de stații de alimentare destinată vehiculelor electrice. În prezent rețeaua număr 37 de puncte de reincarcare, din care 22 ofera solutii de incarcare rapida. Începând cu luna iulie a acestui an, clienții noi Volkswagen au acces gratuit în toate stațiile rețelei e-charge timp de 1 an de zile, în limita a 10.000km.

La începutul acestui an, Volkswagen a livrat 58 mașini Passat GTE, modelul  hibrid plug-in, către Carrefour Romania, companie care deține una dintre cele mai mari flote auto din țară, construită pe tehnologii eco, cu efect imediat asupra protejării mediului.

În ultimii cinci ani, grupul Volkswagen a investit peste trei miliarde de euro în dezvoltarea de tehnologii auto alternative și intenționează să tripleze această sumă în următorii cinci ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu