Multivan este distins din nou cu Motor Klassik Award

Victorie detaşată la categoria sa: Multivan obţine peste 60 % dintre voturi. Multivan îndeplineşte toate condiţiile pentru a deveni un automobil clasic. De această părere sunt, şi de această dată, 13.494 cititori ai revistei Motor Klassik şi utilizatorii portalului web motor-klassik.de. La categotia Van-uri, Multivan a obţinut din nou locul întâi, în calitatea sa de automobil clasic al viitorului.

 
Multivan, modelul mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, priveşte în urmă la o lungă istorie de succes şi la o foarte bogată galerie a strămoşilor, cum greu mai pot fi găsite la alte modele. Acest trendsetter a fost prezentat pentru prima dată publicului larg în anul 1985. Sarcina sa a fost de a clădi o punte între limuzina de mari dimensiuni, camper şi transporter. Aceste criterii sunt îndeplinite cu brio şi în ziua de azi, trei generații mai târziu, de acest model de succes din Hanovra. 

"Încă de la început, Multivan a unit două universuri - pe cel al timpului liber, cu cel profesional. Cu atât mai mult ne bucură faptul că modelul de succes care va sărbători anul viitor jubileul său de 30 de ani este considerat încă de azi a fi un automobil clasic al viitorului. Este un adevărat original şi noi lucrăm în continuare pentru a-l păstra astfel şi pe viitor", a explicat Ramsis Moussa, directorul de marketing al mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, referindu-se la victoria detaşată la acest vot al cititorilor.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu