Vârful de lance către o nouă clasă: noul T-Roc


→ Noul T-Roc prezentat în premieră mondială pe 23 august 2017
→ Un model compact de crossover, care va lărgi gama de SUV-uri ale mărcii Volkswagen
→ Proporții bine definite și un concept progresist, care să dea un nou impuls clasei compacte


Wolfsburg - O dată cu prezentarea noului T-Roc, care va avea loc maine, Volkswagen va introduce un nou model care este gata să facă valuri în clasa SUV-urilor compacte: modelul complet nou de crossover se laudă cu proporții bine definite, un concept progresist și o mulțime de inovații. 

În traficul urban sau în călătoriile lungi, noul T-Roc îmbină avantajele firești ale unui SUV cu agilitatea unui model sport compact. Cele două calități se reflectă, de asemenea, în design, acesta adoptând caracteristici ale vehiculelor de teren, cărora le conferă dinamism și caracter urban. În același timp, T-Roc rămâne, în mod clar, un vehicul Volkswagen. Un element definitoriu de stil, poziționat în partea din față, constă în ampla grilă pentru radiator, cu faruri duble integrate. Separat de faruri, nișele pentru semnalizatoare, precum și cele pentru luminile de rulare și pentru luminile în viraje sunt poziționate în bara de protecție, împreună cu luminile distinctive, care îi conferă modelului T-Roc un aspect deosebit și pe timp de noapte.

Pentru a vă conecta la lansarea modelului T-Roc în premieră mondială, care va avea loc miercuri, 23 august, Volkswagen pune la dispoziție transmisia prin livestream, începând de la ora 8 P.M. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu