Noul trailer T-Cross - 'Sunt cool': designerii Volkswagen explorează lumea SUV-urilor compacte


Noul trailer T-Cross – „Sunt cool”: designerii Volkswagen explorează lumea SUV-urilor compacte

București - Numărătoarea inversă pentru lansarea noului T-Cross1 a început: Premiera mondială a celui mai compact SUV de la Volkswagen va fi sărbătorită în această toamnă. Lansarea modelului din primăvara anului 2019 va avea loc sub sloganul "Sunt mai mult", care reflectă filozofia de la baza SUV-ului, și exprimă patru domenii mari specifice noului T-Cross redate de sloganele "Sunt practic", "Sunt cool", "Sunt intuitiv" și "Sunt sigur". Odată cu lansarea noului trailer pentru "Sunt cool", Volkswagen prezintă și modul în care designerii T-Cross au studiat, din nou, piața și au dezvoltat o generație nouă, urbană a vehiculului Sport Utility.

Exemplul exterior: T-Cross are, în mod voit, un design carismatic și masculin. Partea frontală, cu capota și farurile integrate în afara grilei late a radiatorului, este o caracteristică dominantă de design. În partea laterală, o linie subțire, care conferă mașinii un caracter aparte, separă principalele zone ale mașinii. Se formează astfel o secțiune superioară care inspiră forță și se îmbină cu un element cu un design nou în partea din spate a mașinii, respectiv o bandă reflectorizantă care traversează această secțiune, fiind delimitată de un element decorativ de culoare neagră.

Exemplul de culoare și de finisaj: plăcuțele de bord în două culori conferă unitate stilului modern și sportiv din interior, precum și celor douăsprezece opțiuni de culori din exterior. Noul T-Cross va fi disponibil, opțional, în diferite combinații bicolore.

Exemplul de interior: în prima fază de dezvoltare, designerii au făcut o incursiune virtuală în interiorul spațios al mașinii, folosindu-se de realitatea augmentată. Aceștia au testat, astfel, ergonomia și atmosfera de la interior, experimentând astăzi T-Cross-ul de mâine, pentru a-l perfecționa. În același timp, au simțit ceea ce vor experimenta primii clienți, atunci când melodiile preferate din biblioteca media a smartphone-ului sau serviciilor de streaming vor răsuna în interiorul noului SUV prin sistemul de sunet "beats".




1) Vehiculul nu este încă disponibil pentru vânzare.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu