Salonul auto IAA Frankfurt: Noul Caddy BlueMotion consuma doar 4,5 L



·         Cel mai economic Caddy al tuturor timpurilor consumă doar 4,5 l.


 Caddy de la Volkswagen Autovehicle Comerciale poate fi comandat în diverse variante și motorizări – aceasta fiind un factor important în succesul acestuia. Acum, gamei de modele i se adaugă încă o versiune: Noul Caddy BlueMotion este cu un consum minim de 4,5 l cel mai economic Caddy al tuturor timpurilor.
Noul Caddy BlueMotion dispune de cunoscutul motor 1,6l-TDI Common Rail 102 CP, cu un cuplu maxim de 250 Nm. În comparație cu Caddy fară tehnologia de economisire a carburantului, consumul noului model a putut fi redus suplimentar cu 1,1l / 100 km. Versatila mașină de livrări urbane consumă astfel în varianta Furgon doar 4,5l, cu 117g CO2 per km, iar în varianta Kombi 4,6l cu 119g CO2 / km. Autonomia noului Caddy BlueMotion, ce beneficiază de un rezervor de 60 l, ajunge la 1.300 kilometri.
În perioada actuală, Caddy cu BlueMotion poate fi comandat în Romania la un preț special recomandat începând de la 12.299 Euro fără TVA. Iar dacă este achiziționat cu finanțare prin Porsche Finance Group Romania, prețul începe de la 11.340 Euro plus TVA.
Sursa: Volkswagen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu