Noul Volkswagen Polo

- Noile motoare Euro 6 consuma cu pana la 21 % mai putin combustibil
- Noile sisteme de infotainment şi de asistenta transcend limitele acestui segment auto; primul Polo cu faruri cu LED.

Produs in aproape 14 milioane de exemplare, modelul Volkswagen Polo este un favorit printre şoferii şi şoferitele din intreaga lume. La Wolfsburg a avut loc premiera mondiala a celei mai noi generatii a modelului compact de succes, noul Polo evoluand in multe privinte. De remarcat: noile motoare, noile tehnologii şi noul design.

Noul Polo beneficiaza acum de o gama unica de tehnologii destinate confortului şi sigurantei: este unul din primele modele din acest segment care (incepand din aceasta toamna) poate fi echipat optional cu faruri cu tehnologie LED. Servodirectia electromecanica imbunatateste manevrabilitatea, iar in dotarea standard este inclus sistemul Multicollision-Brake, care initiaza automat franarea dupa o coliziune. In plus: detectorul de oboseala, sistemul de senzori Front Assist, functia de franare de urgenta şi asistentul de mentinere automata a distantei fata de autovehiculul din fata (ACC) oglindesc cele mai noi tehnologii din domeniu.

Nou concepute au fost şi sistemele radio şi de radio-navigatie ale modelului Polo: acestea urmeaza, prin soft şi hardware, dotarile de infotainment disponibile pentru Golf. In functie de versiune, sistemele ofera functii precum Bluetooth-Audio-Streaming, senzori de proximitate pentru touchscreen, functia zoom pe harta in modul de navigatie şi posibilitatea de conectare a telefonului mobil la antena exterioara a automobilului prin intermediul unei interfete inductive.

De asemenea, Volkswagen a innoit complet gama eficientelor motoare diesel şi pe benzina disponibile pentru noul Polo. Astfel, toate propulsoarele indeplinesc cerintele normei de poluare Euro 6, iar toate versiunile sunt disponibile cu sistemul Start-Stop şi cu functia de recuperare a energiei de franare.
Vizual, noul Polo poate fi recunoscut dupa designul mai "incisiv" al sectiunii frontale şi al celei posterioare. Culorile proaspete, materialele noi pentru interior şi numeroase alte detalii de design completeaza lista noutatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu