Best Car 2016: Golf continua seria de premii


Bestseller-ul a primit în total 30 de premii de-a lungul celor 40 de ani de când se organizează acest vot al cititorilor

Cititorii revistei 'auto motor und sport' au ales Golf pentru premiul "Best Car 2016" (Cea mai Bună Maşină  a anului 2016). Aceasta înseamnă că bestseller-ul şi-a adjudecat din nou unul dintre cele mai râvnite premii anuale ale industriei auto. Premiul a fost înmânat la Stuttgart Preşedintelui Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen, Dr Herbert Diess.

Golf a câştigat premiul la categoria "Clasa compactă" pentru a patra oară consecutiv, acest model popular devenind astfel câştigătorul a în total 30 de premii în istoria de 40 de ani a votului "Best Cars".

Golf este un model consacrat, care îşi menţine poziţia: încă de la lansarea sa în 2013, acest all-rounder popular a fost distins cu peste 40 de premii în Germania şi în alte ţări, la care se adaugă acum acest premiu. Printre titlurile deja obţinute se numără 'Car of the Year' (Maşina Anului), 'World Car of the Year' (Maşina Internaţională a Anului), 'Auto Trophy' (Trofeul Auto), 'Auto der Vernunft' (Cel mai Raţional Automobil), premiul Top Gear 'All the car you'll ever need' (Singura Maşină de care vei Avea Vreodată Nevoie),  premiul revistei 'What Car' şi multe altele. De asemenea, modelul Golf se distinge şi câştigând numeroase teste comparative ale revistelor auto. Organizaţia independentă Euro NCAP i-a acordat popularului all-rounder punctajul său maxim, de cinci stele, în urma testelor de impact Euro NCAP, plus patru premii pentru inovaţie.

Povestea de succes a modelului Golf este unică şi a început cu 41 de ani în urmă. La peste 30 de milioane de automobile construite în 7 generaţii diferite, Golf defineşte de zeci de ani standardele clasei compacte şi îşi păstrează până azi rolul de lider în privinţa utilizării tehnologiilor auto de ultimă oră. O altă realizarea uluitoare a modelului Golf este designul său exterior şi cel interior, caracterizat printr-un limbaj de design distinctiv şi atemporal, de la prima şi până la a şaptea generație.

Votul internaţional al cititorilor revistei auto motor und sport îşi sărbătoreşte anul acesta aniversarea de 40 de ani. Au participat la vot ediţia germană, alături de cele 14 reviste europene plus cele 3 din afara Europei publicate de grupul auto motor und sport. În total, peste 360 de modele au fost supuse votului pentru premiul Best Car 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu