Volkswagen la editia 2016 a Salonului Auto de la Geneva• Premiera mondială a modelelor T-Cross Breeze și up!
• Președintele Comitetului Director, Dr. Herbert Diess: "Pentru Volkswagen 2016 este un an al noilor începuturi"
• Prototipul fascinant de SUV decapotabil aduce un suflu nou în categoria autovehiculelor compacte
• Noul model up! va încânta cu numeroasele modele și sisteme de propulsie, integrarea perfectă a smartphone-ului și noua gamă de culori
• Colaborarea cu BeatsAudio™: noul model up! depășește așteptările prin experiența audio

Politica de reorientare a Volkswagen continuă. Compania va avea două premiere mondiale ce vizează viitorul mobilității la Salonul Auto Internațional de la Geneva, care debutează astăzi: una prezintă prototipul fascinant T-Cross Breeze decapotabil, care marchează începutul unei ofensive de anvergură pe piața SUV-urilor. Cealaltă este noul model up!, care se mândrește cu o serie incitantă de dotări inovatoare.

După lansarea modelului BUDD-e laTârgul de Produse Electronice de Larg Consum CES de la Las Vegas, Volkswagen surprinde și vizitatorii de la Geneva cu un prototip modern. Modelul T-Cross Breeze este cel mai compact SUV produs de Volkswagen. Este primul SUV decapotabil din clasa sa și în același timp un cabriolet accesibil cu poziție de ședere ridicată, pentru a oferi o vizibilitate perfectă. La fel ca BUDD-e, modelul T-Cross Breeze are un concept de comenzi pentru autovehicul care nu are nici măcar un comutator. Dr. Herbert Diess, președintele Comitetului Director al Volkswagen, explică: "2016 va fi un an al noilor începuturi pentru Volkswagen. T-Cross oferă o primă imagine de perspectivă asupra viitoarelor modele Volkswagen. Ne vom dezvolta în special gama de SUV-uri și pe viitor vom oferi un model SUV în fiecare segment de bază."

Noua versiune a modelului up! va revigora, de asemenea, segmentul autovehiculelor de mici dimensiuni. Gama extinsă de motorizări este impresionantă. Oferindoserie de motoare puternice pe benzină, unități eficiente pe gaz naturalsau electrice, noul up! asigură motorul potrivit pentru toate gusturile. Distracția maximă la conducere este oferită de versiunea de top care dezvoltă 66 kW / 90 CP (TSI)*. Sunt disponibile, de asemenea, trei linii de echipare, unmodel crossoverși un mini-furgon de distribuție marfă spațios, "load up!", precum și numeroasele opțiuni de personalizare. Pe lângă noilevopsele, tapițerii și planșe de bord moderne, modelul up! poate fi înfrumusețat și cu autocolante cu design modern. O altă inovație este reprezentată de integrarea smartphone-ului: acesta se contopește perfect cu autovehiculul prin intermediul unei aplicații și devine simultan computer de bord, sistem de navigație și player audio.

Pentru fanii sunetului perfect, Volkswagen oferă "up! beats", reglat fin de specialiștii americani de la BeatsAudio™. Este un model extrem de atractiv și un adevărat deschizător de drumuri, cusistemul său audio premium de 300 de wați cu șapte difuzoare (două pentru sunete înalte, două difuzoare de bandă largă, două woofere și un subwoofer) ce promite o experiență audio impresionantă. Fie că preferați hip-hop, heavy metal, rock, pop sau electro,la bordulup! beats puteți să simțiți cu adevărat muzica.

* Date provizorii privind consumul: Consum de carburant noul up! TSI 66 kW/90 CPîn l/100 km: 4,4 (regim mixt); emisii de CO2 în g/km: 102 (regim mixt).Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu