Volkswagen transpune emoţiile raliurilor în smartphone-uri




• Aplicaţia generează legături între fotografii şi designul individualizat al jocului
• Utilizatorii îşi provoacă prietenii la dueluri pe Facebook
• Jocul inovator de racing, pentru cei pasionaţi de raliuri, poate fi deja descărcat

Volkswagen prezintă în exclusivitate noul joc "Race Anywhere" pentru smartphone-uri. Aplicaţia poate fi deja descărcată gratuit din App Store şi va fi disponibilă în viitorul apropiat şi în Google Play. Pentru prima dată, utilizatorii îşi pot trimite automobilul lor VW Polo la startul unei piste de curse pe care ei înşişi au conceput-o, cu ajutorul funcţiei Track Editor. De asemenea, ei îşi pot publica timpul cel mai bun pe Facebook şi îl pot apăra faţă de concurenţii care fac parte din lista lor de prieteni.

Aplicaţia Volkswagen reprezintă o reinterpretare absolut nouă a jocurilor clasice de racing. O versiune pentru iOS este deja disponibilă, iar o versiune Android va fi oferită în curând. Spre deosebire de jocurile anterioare de raliu, jucătorii îşi pot concepe ei înşişi propria aventură de racing. Cu pozele pe care le fac cu smartphone-ul lor, ei pot proiecta propria lor pistă de curse. Utilizatorii pot alege între suprafeţe acoperite cu asfalt, macadam, noroi sau zăpadă.

Aplicaţia oferă patru circuite de antrenament, pentru încălzire. Apoi jucătorii pot merge la linia de start cu un VW Polo*, un Polo R WRC sau un Polo GTI**. Provocarea constă în a folosi boost-urile de viteză şi drift-urile la momentul potrivit. În afară de o minte limpede, jucătorii au nevoie de reacţii rapide pentru a obţine combinaţia ideală moment oportun/viteză. După parcurgerea a trei turui de circuit, cursa se încheie.

Cu aplicaţia de la Volkswagen, piloţii de raliu se pot întâlni pe Facebook, unde îşi pot publica rezultatele şi-şi pot provoca prietenii să le depăşească cel mai bun timp.

Aplicaţia "Race Anywhere" de la Volkswagen este disponibilă deja în patru limbi pentru dispozitivele iOS. Versiunea Android va fi introdusă în scurt timp.

 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu