Premiul 'World Car of the Year' pentru automobilul anului 2017: Tiguan se află printre cei trei finalisti


→ Automobilul aflat în fruntea vânzărilor mărcii Volkswagen în finala renumitei competitii internationale
→ Peste 300.000 de comenzi Tiguan de la lansarea vânzărilor în urmă cu un an
→ Model de succes la nivel mondial: 3,5 de milioane de automobile Tiguan livrate clientilor


Tiguan îsi continuă povestea de succes în cadrul ultimei generatii aflate pe piată de anul trecut. Acest lucru este dovedit de faptul că Tiguan este unul dintre cei trei finalisti în competitia de anul acesta pentru Premiul "World Car of the Year".  Modelul de succes nu a cucerit doar presa din domeniul comertului international, ci si clientii. Mai mult de 300.000 de modele Tiguan au fost comandate din momentul în care acestea au devenit disponibile în 2016.

Tiguan este una dintre cele mai importante modele marca Volkswagen, fiind asociat unei ofensive SUV de succes. Prima generatie de Tiguan a debutat în 2007, ajungând imediat în topul vânzărilor. În prezent, este produs în patru tări (China, Germania, Mexic si Rusia) si vândut în cadrul a 170 de piete.

După zece ani, este parte integrantă a scenei carosabilului cu 3,5 de milioane de vehicule vândute în întreaga lume. Cu noul model, Volkswagen se bazează pe succesele predecesorului său, oferind un Tiguan care să răspundă nevoilor clientilor, în functie de tară.

Spre exemplu, gama a fost extinsă cu Tiguan Allspace, noua versiune pentru Europa. Comercializarea acestui model nou Tiguan, având o lungime mai mare cu peste 20 de centimetri, debutează la mijlocul lunii mai.  Tiguan Allspace are mult mai mult spatiu pentru bagaje si până la sapte locuri pentru pasageri. În plus, acesta oferă variabilitate impresionantă si o gamă extinsă de caracteristici standard, comparativ cu versiunea Tiguan anterioară. China are deja versiunea sa locală de Tiguan Allspace; modelul mai spatios va fi introdus pe piata americană în decursul acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu