Noul Tiguan

O apariţie remarcabilă. 
   Noul Tiguan reprezintă simbioza optimă între design, dinamism şi utilitate cotidiană şi simbolizează libertate şi aventură pe orice drum. Secţiunea frontală redesenată vorbeşte în limbajul de design al celor mai noi modele Volkswagen, subliniind totodată atitudinea încrezătoare a acestui model compact. Este o maşină polivalentă şi puternică, greu de depăşit, atât pe şosea cât şi pe teren.




Dinamism inclus în standard.
Indiferent de perspectiva din care veţi privi, veţi constata că noul Tiguan are un design dinamic, din toate punctele de vedere. Iar pentru ca plăcerea de a conduce să nu cunoască limite, noul Tiguan oferă o gamă largă şi inovatoare de motorizări. Cu BlueMotion Technology, puternicele motoare TSI şi TDI devin şi mai economice, protejând astfel atât mediul, cât şi bugetul dumneavoastră.



Ambianţă rafinată.

Dotările din interiorul noului Tiguan nu sunt cu nimic mai prejos decât cele din exterior. Materialele de calitate superioară, design-ul modern şi caracterul practic transformă orice drum într-o nouă experienţă. Începând cu dotările exclusive pentru confort şi până la sistemele de asistenţă şi accesoriile multimedia, noul Tiguan are oferta ideală pentru toate gusturile.

sursa: Porsche Romania / Scorpion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu