Volkswagen Sharan - Mare pana in cel mai mic detaliu



Noul Sharan este o prezenţă cu prestanţă. Design-ul său elegant fascinează de la prima vedere. Soluţiile sale inteligente, gândite până în cel mai mic detaliu, vă încântă zi de zi.


O prezenţă încântătoare

Indiferent de perspectiva din care îl admiraţi: Noul Sharan impresionează din toate punctele de vedere. Liniile armonioase şi elementele marcante de design îi subliniază caracterul individual. Şi în interior veţi fi imediat plăcut impresionat: Materialele de cea mai bună calitate şi finisajele perfecte trezesc imediat dorinţa de a urca la volan şi de a porni pur şi simplu la drum.




Un sentiment plăcut

Noul Sharan oferă bucurii de la un capăt la celălalt. Alături de materialele de calitate şi de finisajele excelente, se regăsesc multe soluţii cu valoare de reper pentru cotidianul auto. Dotările opţionale pentru confort, precum sistemul de climatizare “Climatronic” cu reglarea temperaturii pe 3 zone, sistemul de închidere şi pornire fără cheie „Keyless Access“, sistemele de radio-navigaţie de înaltă performanţă şi sistemul de sonorizare DYNAUDIO sunt doar câteva dovezi ale caracterului aparte al acestei maşini, disponibilă cu 5, 6 sau chiar cu 7 locuri.




Un concept inteligent

Noul Sharan impresionează prin oferta de spaţiu fără egal, care poate fi utilizată după bunul plac şi starea de spirit. Portbagajul cuprinde până la 2.430 litri în cazul versiunii cu 5 locuri. Interiorul poate găzdui în condiţii confortabile până la 7 persoane. Şi să nu uităm variabilitate. Mulţumită funcţiei de rabatare “EasyFold”, sistemul de scaune individuale este transformat, în doar câteva minute şi cu doar câteva mişcări, într-o podea plană. Hayonul care dispune opţional de acţionare electrică şi uşile glisante, care la cerere pot fi de asemenea echipate cu acţionare electrică, permit accesul confortabil. Cel de-al treilea rând opţional de scaune, poate fi accesat foarte uşor cu ajutorul funcţiei „Easy Entry“.



O ofertă complexă

Noul Sharan este un adevărat exemplu în ceea ce priveşte progresul tehnic. Oferă siguranţă, confort şi plăcerea de a conduce la nivel maxim şi exact în momentul oportun, mulţumită tehnologiei inteligente. 
Funcţia opţională de reglare adaptivă a şasiului DCC, sistemele opţionale de asistenţă inteligentă a şoferului "Light Assist", "Park Assist" şi "Rear Assist", precum şi frâna de parcare disponibilă în standard, sunt doar trei exemple ale variatelor dotări disponibile.



O investiţie cumpătată

Cu noul Sharan obţineţi avantaje nete şi în ceea ce priveşte întreţinerea: de exemplu, mulţumită motorizărilor cu BlueMotion Technology, cărora le puteţi oferi deplina Dumneavoastră încredere şi care sunt caracterizate şi prin consumul deosebit de redus. Cu motorizarea 2,0 l TDI (103 kW / 140 CP)*, noul Sharan a înregistrat chiar cea mai bună valoarea din lume la clasa sa în ceea ce priveşte consumul, care este de doar 5,5 l/100 km (143 g/km CO2)!* Încadrarea favorabilă pentru taxe şi asigurări este un alt aspect prin care vă menajaţi bugetul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu