Noul Volkswagen Golf Electric va fi prezentat la Frankfurt

Primul Volkswagen Golf cu motorizare electrică va fi lansat în septembrie. Debutul va fi oficializat la Salonul Auto de la Frankfurt.

 

Volkswagen va fi printre expozanții cu cele mai multe premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt. Una din surprizele pregătite pentru ediția din acest se numește E-Golf și este varianta propulsie electrică și zero emisii a popularului vehicul de clasă compactă. Standul va găzdui și premiera unui alt model pur electric bazat pe citadina Up!.
Versiunea de serie sosește după o perioadă de trei ani de la prezentarea și testarea conceptul Golf Blue-e-motion în Europa și America.
Electricul Golf se alătură versiunilor convenționale și celor cu specific sportiv GTD, GTI, R. Prețul și autonomia de drum vor face ca modelul pur ecologic să fie privit de cumpărători ca un al doilea model de familie, principalii clienți urmând să fie companiile.  
Din punct de vedere mecanic și tehnologic, E-Golf va fi înzestrat cu aceleași sisteme – unele din ele optimizate, ale prototipurilor Golf Blue-e-motion. Cu o autonomie de maxim 200 km, modelul verde va fi utilizat preponderent în mediul urban și pe deplasări scurte între orașe.
Performanțele în materie de încarcare a bateriilor, demarajul și viteza de vârf vor fi în mare parte similare conceptelor din teste.    
Noul E-Golf va fi echipat cu pneuri cu rezistență redusă la rulare, iar aerodinamica va fi îmbunătățită suplimentar la nivelul grilei, spoilerului și acoperișului.
 Sursa: www.autopassione.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu