Volkswagen e-Golf si e-up!, confirmate pentru IAA

S-a confirmat! Vor intra in productie!

Volkswagen si-a anuntat intentia de a dezvalui in cadrul Salonului Auto International de luna viitoare modelele in totalitate electrice ale lui Golf si Up!.
Disponibil exclusiv in patru usi,  Volkswagen e-Golf este propulsat de un motor electric de 115 CP (85 kW), cu un cuplu de 270 Nm. Acesta va avea o tractiune pe fata si va atinge 100 km/h in 10.4 secunde si va fi limitat, pentru inceput, la o viteza de 130 km/h. Gratie unei baterii de 24,2 kWh, Golful va avea o autonomie de 190 km.
Partenerul lui mai mic, e-up!, va fi disponibil tot numai in varianta cu patru usi si va avea un motor electric ce va dezvolta 82 CP si un cuplu instantaneu de 210 Nm. Acesta va ajunge la 100 Km/h in 12,4 secunde si va fi limitat tot la 130 km/h. Masina, gandita pentru orasele mari, vine cu o baterie de 18,7 kWh care ii permite o mobilitate de 160 km.
 Volkswagen mentioneaza ca timpul necesar pentru incarcarea bateriilor pana la un nivel de 80% este asemanator pentru ambelele vehicule si va dura aproximativ 30 de minute.
Detalii cu privire la preturi vor fi prezentate in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, in Septembrie.
Source: Volkswagen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu