Audi e din nou cel mai bun brand auto conform Consumer Reports



- Primul loc pentru Audi în clasamentul US
- Audi Q7 a fost ales cel mai bun SUV de lux
- Directorul de Vânzări, Dietmar Voggenreiter: "Pozitia de top din clasament confirmă o bună strategie de marketing în SUA."

Revista americană Consumer Reports numeste Audi într-un studiu amănuntit "cel mai bun brand auto" din 2017. Acesta este al doilea an consecutiv în care Audi obtine primul loc. Dietmar Voggenreiter, Directorul Audi AG de Marketing si Vânzări: "În Statele Unite, 2016 a fost un an record pentru Audi, a treia piată a noastră. Suntem extrem de onorati de acest titlu si îl percepem ca pe o motivare de a continua să ne impresionăm clientii din US cu masini sportive, eficiente si din ce în ce mai conectate."

Editia online a revistei Consumer Reports a anuntat în avans rezultatele competitiei "Care este cel mai bun brand de automobile": Audi este câstigătorul, urmat de Porsche pe locul al doilea si de BMW pe locul al treilea. Articolul include categoriile: comportament pe sosea, fiabilitate si sigurantă.

Consumer Reports selectează aditional "Top 10 din 2017: Cele mai bune masini ale anului." Pe listă, Audi s-a situat în fruntea clasamentului la categoria SUV-uri de lux cu Audi Q7. Consumer Reports este o organizatie americană independentă care testează, notează si compară produsele de zi cu zi si prezintă rezultatele într-o revistă lunară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu