Noul Crafter – disponibil acum la livrare în România cu prețuri începând de la 22.703 euro + TVA (27.017 euro TVA inclus)


Noul Crafter – disponibil acum la livrare în România cu preturi începând de la 22.703 euro + TVA (27.017 euro TVA inclus)

• versiuni disponibile: furgon, autosasiu cabină simplă si dublă
• mult mai economic datorită costurilor scăzute pentru combustibil si a celor de întretinere – cunoscute sub denumirea de costuri totale de proprietate (TCO - Total Costs of Ownership)
• se pot comanda autovehicule cu masa totala maxim autorizată 3,5 tone, tractiune fată sau integrală 4Motion, cutie de viteze manuală

Volkswagen Autovehicule Comerciale a dat startul vânzării la nivel national a noului Crafter. El este disponibil acum în toată reteaua de distribuitori autorizati.

Noul Crafter se poate comanda începând de la 22.703 euro + TVA, conform listei de mai jos:

• Crafter furgon 3,5t, L3H3, 75Kw/102 CP, consum combinat 7,5 l/100km – începând de la 23.181 euro + TVA (27.585 euro cu TVA inclus)
• Crafter autosasiu cabină dublă cu benă L3, 75Kw/102 CP, consum combinat 7,5 l/100km - începând de la 22.703 euro + TVA (27.017 euro TVA inclus).

Noul model dispune de un sasiu care a fost reproiectat în totalitate, având în dotare o directie electromecanică, motoare eficiente, optimizate atât pentru călătorii lungi, cât si pentru traficul urban, solutii bine gândite pentru încărcare, multiple variante pentru producătorii de suprastructură, scaun ergonomic pentru sofer si un număr însemnat de sisteme de asistare a conducătorului auto.

Multumită directiei electromecanice, utilizată în exclusivitate si în premieră în această clasă de autovehicule, noul Crafter oferă în dotarea standard, sistemul de control al stabilitătii (ESC, generatia 9i, ce include printre altele, sistemul de control al tractiunii, sistemul de evitare a blocării rotilor la frânare, sistemele ce previn tendinta de balans si de răsturnare, sistemul de control al frânării în curba, etc), sistemul automat de frânare post-coliziune si sistemul de asistentă pentru vânt lateral. Si dacă sistemele de sigurantă din echiparea standard nu sunt suficiente, puteti alege dintr-o gamă foarte extinsă de dotari optionale, sisteme suplimentare de asistentă activă a soferului, ca de exemplu, sistemul activ de mentinere a benzii de deplasare (Lane Assist), sistemul inteligent de asistentă la parcare (Park Assist), sistemul de asistentă la manevrarea unei remorci (Trailer Assist), sistemulul tempomat adaptiv „ACC Follow to Stop”, sistemul de frânare de urgentă (Front Assist), comanda automată de reducere a fazei lungi prin sistemul de asistentă pentru sistemul de iluminat si multe altele. Sistemele de sigurantă pasivă disponibile includ – alături de airbagurile frontale, laterale si cele pentru cap, pentru sofer si pasagerul fată – o cameră video spate, un sistem de avertizare pentru traficul din spate si protectie laterală bazată pe senzori care a fost dezvoltată special pentru noul Crafter.

Noul Crafter oferă diferite solutii bine gândite pentru producătorii de suprastructuri: o podea de încărcare universală optională este prevăzută cu mecanisme de montare pentru rafturi, pentru ca sistemele de rafturi existente din autovehiculele închiriate sau modelele anterioare să poată fi instalate pentru toti furnizorii obisnuiti de solutii personalizate. În plus, noul Crafter va fi primul autovehicul din clasa sa care va oferi echipamente modulare suplimentare optionale. Disponibile din fabrică ca dotare optională, noul model va avea al doilea compresor pentru refrigerare sau aplicatiile pentru produse proaspete, patru variante pentru o a doua baterie, un al doilea sistem de aer conditionat si un al doilea schimbător de căldură pentru sistemul de încălzire auxiliar cu functionare pe bază de combustibil.

Motoarele Euro 6 îmbunătătite bazate pe platforma diesel modulară („MDB”) au fost configurate special pentru noul Crafter. Motorul de 2,0 l TDI, care a fost dezvoltat special pentru autovehiculele comerciale Crafter, este disponibil cu tractiune fată la trei niveluri diferite de putere pentru pietele Euro 6: 75 kW (102 CP), 103 kW (140 CP) sau în varianta BiTurbo TDI cu 130 kW (177 CP). În varianta cu tractiune fată sau integrală, motorul cu capacitate cilindrică de 1968 cc este montat transversal si este înclinat la opt grade spre puntea fată, lucru ce conduce la reducerea lungimii consolei fată si, prin urmare, asigură mai mult spatiu pentru sofer si compartimentul de marfă. Toate motoarele îndeplinesc standardul de emisii Euro 6 si sunt prevăzute cu sistem stop-start în dotare standard. Per total, aceste motoare sunt, în medie, cu 15% mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil. Noul Crafter obtine calificative bune si pentru robustetea sa si gradul redus de uzură, pentru costurile de întretinere si reparatii, toate acestea având un efect pozitiv asupra costului total de proprietate (TCO) de-a lungul ciclului de functionare al autovehiculului.

Din luna aprilie 2017, grupurile motopropulsoare din ofertă vor fi completate de sistemul de tractiune integrală 4Motion.



 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu