Scorpion te invita sa testezi Noul Audi Q5 & Audi Q7



Scorpion te invită sa testezi si sa descoperi noul model Audi Q5, o maşină ce naşte pasiuni din prima clipa cand o vezi. De asemenea doritorii pot testa si modelul Audi Q7, o masina puternica si marcanta.

Te aşteptăm luni - 13 martie, intre orele 12:00-18:00,  şi marti - 14 martie, între orele 09:00-18:00, la sediul Scorpion din Focsani, Calea Moldovei nr. 16, sa redescoperi placerea de a conduce. RSVP: Gabi Necula, Mobil: 0724/882.887.

Noul Audi Q5
Faceti cunostinta cu noul design Q. Cu grila radiatorului 3D din aluminiu, farurile Audi Matrix LED si liniile modulare ce definesc un design armonios ce pune accent pe putere, forta si spatiu. Precizia Audi este vizibila in orice detaliu iar conceptul de interior presupune optimizarea spatiului in linii noi, modulare pentru Q5 sport si Q5 design. Experienta condusului este pusa in valoare si completata cu confort premium, siguranta si eficienta.

Audi Q7
Audi Q7 este masculin si radiază cu lejeritate deopotrivă. La interior, acesta oferă confort la cel mai înalt nivel si mai mult spatiu. Audi Q7 este caracterizat de suprafete tensionate si linii ascutite. Acesta este mai compact decât predecesorul său, în ciuda ampatamentului mai mare. A crescut în lătime si înăltime, oferind masculinitate si prestantă. Marcanta grilă si farurile optionale Audi Matrix LED accentuează atemporalul său aspect atletic. 


Intreaba, testaza, compara si decide! Te asteptam la Showroom-ul din Calea Moldovei 16 sau te poti programa la 0237.236.866 pentru un drive test. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu