Noul Golf poate fi comandat


• Noul Golf: mai inteligent, mai sigur şi mai interconectat acum cu sistem de stiri si divertisment
• Prima maşină din clasa sa cu control al gesturilor
• Maşina compactă este capabilă de condus semi-automat de până la 60 km/h cu ajutorul Traffic Jam Assist

Clientii pot configura si comanda acum cel mai perfectionat si bine vândut model din Europa în anul 2016. Pretul de bază al noii editii este 15.844€, modelul vine echipat acum cu sistemul de stiri si divertisment, Composition Colour (afisaj color de 6,5 inchi), nou conceptualizatele lumini spate LED complet si un interior modernizat în varianta standard. 15.844 € este pretul pentru Golful 1.0 TSI* Trendline cu un grup motopropulsor eficient de 81 kW / 110 CP. În plus, noul Golf Variant este lansat în paralel, începând de la un pret de 16.359 € pentru 1.0 TSI cu 81 kW / 110 CP. O versiune foarte exclusivă a modelului Variant este Golf Alltrack, cu tractiune integrală si un aspect impresionant, pentru toate tipurile de teren; si aceasta poate fi comandată acum. Gama de modele oferite va fi completata şi de versiunile Golf GTI (cu o putere de 169 kW / 230 CP în loc de 162 kW / 220 CP), Golf GTD (135 KW/ 184 CP) si Golf R (228 kW/ 310 CP).

Modelul Golf 2017 se remarcă prin faptul că partea din fată este nou proiectată (cu lumini de zi LED), spatele fiind de asemenea modificat. Noile faruri optionale LED complet au un aspect foarte distinctiv. De acum înainte, acestea vor înlocui farurile xenon la Golf.

Din punct de vedere tehnic, Volkswagen transferă tehnologii de clasă premium în segmentul compact odată cu modernizarea Golf-ului. Sunt adăugate şi sisteme de asistentă precum Traffic Jam Assist (conducere semi-autonomă până la 60 km/h) si monitorizarea pietonilor cu care este prevăzut sistemul de frânare de urgentă Front Assist. Toate sistemele de informatii si divertisment au fost de asemenea reconceptualizate. O caracteristică nouă în clasa compact este comanda prin gesturi a sistemului de stiri si divertisment Discover Pro (cu un ecran tactil de 9,2 inchi, stil tabletă, fără butoane). Lumea digitalizată a afisajelor si comenzilor este completată de Active Info Display (instrumente complet digitale) folosite pentru prima dată la modelele Golf. Totalitatea inovatiilor tehnice face din bestsellerul Volkswagen una dintre cele mai progresive masini din clasa sa - clasa Golf.

Golf si Golf Variant se lansează si în versiunile de echipare Trendline, Comfortline si Highline. Trendline include - în plus fată de sistemul de informatii si divertisment Composition Colour, luminile de zi cu becuri LED si luminile spate LED - caracteristici precum faruri duble, climatizare si sistem de oprire/pornire cu recuperarea energiei de frânare. Highline oferă deja noua generatie de Front Assist care include City Emergency Braking si monitorizarea pietonilor. În plus, Golf Comfortline are standard jante din aliaj de 16 inchi. Golf Highline este îmbogătit si mai mult de caracteristici precum faruri LED complet, controlul automat al climei (Climatronic) si jante din aliaj de 17 inchi ("Hita").

Păstrând caracterul atractiv al Golf Alltrack cu tractiune integrală, caracteristicile standard sunt extinse pentru a include detalii precum selectarea profilului conducătorului auto, rabatarea spătarului scaunului din fată dreapta, înăltime mai mare a sasiului în timpul mersului, jante din aliaj de 17 inchi si protectie pentru motor în trenul de rulare. Noul pret pentru Golf Alltrack oferit pentru motorizarea 1,6 TDI/ 115 CP este de 24.069 € TVA inlcus.

Caracteristicile standard ale Golfului GTI includ detalii foarte specifice acestui simbol Volkswagen, precum suspensia sport, jantele din aliaj "Brooklyn" de 17 inchi si scaunele sport din fată. În plus, Golful GTI oferă si caracteristici precum Climatronic si faruri LED complet în varianta standard. Preturile pentru Golf GTI, care are acum 10 CP în plus de putere de iesire, încep de la 27.073 € TVA inclus.

Noul Golf este una dintre putinele masini din lume disponibile cu sisteme de propulsie alternative, în plus fată de benzină si motorină, precum sistemele hibride plug-in si electrice- acestea din urmă vor fi puse în curând la vânzare. Puterea modelelor pe benzină (TSI) oferite la comandă variază de la noul 1.0 TSI cu 81 kW /110 CP la Golful GTI cu 169 kW / 230 CP. Modelele turbo-diesel (TDI) oferite direct în cadrul lansării prevânzare dezvoltă puteri cuprinse între 85 kW / 115 CP9 si 110 kW / 150 CP.

* Alte motoare vor urma în scurt timp de-a lungul lansării în etape. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu