Premiile Audi la inceputul anului 2017



Audi îsi apără titlul la "Clasamentul DEKRA al masinilor second-hand"
Anul acesta, Audi A6 si-a apărat titlul de "Cel mai bun dintre toate categoriile" în "Clasamentul DEKRA al masinilor Second-hand". De asemenea, Audi A6 a ocupat pozitia de top în categoria "Mediu-superioară/ Superioară". Audi TT a câstigat primul loc în clasamentul "Masini Sport/ Decapotabile", iar Audi Q5 a fost ales cel mai bun SUV. "Clasamentul DEKRA al masinilor second-hand" se bazează pe rezultatele a aproximativ 15 milioane de inspectii generale. (2 martie, 2017)

Dublă victorie la "Best Cars 2017"
Audi a adus acasă două premii la "Best Cars 2017". Audi A1 a obtinut primul loc în categoria "Mini" conform sondajului cititorilor întocmit de revista auto motor und sport. Audi A3 a câstigat în clasa masinilor compacte. Cititorii renumitei reviste auto au selectat primii trei favoriti din 11 categorii si dintre 378 de modele. Ceremonia de desemnare a premiilor a avut loc anul acesta pentru a 41-a oară. (26 ianuarie, 2017)

"German Design Award" pentru Audi Q2
Audi Q2* a luat aurul în cadrul competitiei "German Design Award". La ceremonia de premiere, SUV-ul compact a obtinut titlul "Excellent Product Design" în categoria "Mijloace de transport", iar designul său poligonal si individualist a fost notat ca fiind impresioant. Conform declaratiilor juriului: " Această masină elegantă are potentialul de a deveni un trendsetter." Competitia "German Design Award" este prezentată de Consiliul German de Design si este una dintre cele mai prestigioase competitii din industria de design. (10 februarie, 2017)

Audi A3 este "masina sensibilă"
Pentru a 17-a oară, revistele Guter Rat si SUPERillu au premiat masinile care reprezintă tehnologia sustenabilă, standardele înalte de sigurantă si un bun raport calitate/pret. Audi A3 impresionează sub toate aspectele, mai ales prin conceptele alternative de propulsie, motiv pentru care a obtinut primul loc în categoria masinilor compacte. Cititorii si-au selectat favoritele dintre 25 de masini si si-au exprimat preferinta pentru modelele care combină eficienta, siguranta si plăcerea de a conduce. (27 ianuarie, 2017)

Audi a fost votat "Cel mai bun angajator al anului 2017"
Audi se bucură de o reputatie excelentă în rândul angajatilor din Germania: aceasta este concluzia studiului recent "Best Employer 2017" realizat de FOCUS Business, în cooperare cu Institutul Statista din Hamburg si kununu social network. Audi a depăsit BMW si Daimler la categoria Automobile si Furnizori. Angajatii a 2.000 de companii au putut trimite scorurile personale pentru a desemna cel mai bun angajator german. În total, au fost primite mai mult de 100.000 de evaluări individuale. (31 ianuarie, 2017)


Premii internationale

UK: Audi obtine patru premii "What a car?"
Audi s-a lăudat cu cel mai mare număr de premii câstigate dintre toate brandurile auto din UK în cadrul concursului "What a car?" 2017. Audi TT a fost numit "Coupé of the Year" pentru a treia oară consecutiv. Premiul întâi a fost câstigat de Audi Q7* cu titlul "Luxury SUV of the Year", iar Audi A4 a fost declarat "Executive Car of the year". Audi A3 Sportback* a impresionat juriul cu Audi virtual cockpit si traffic jam assistant. Acestea au fost atuurile care i-au adus si premiul "Best Fanily Car". (11, ianuarie, 2017)

Singapore: Premiul pentru RS 3 Sportback
Premiul "ST-Torque" a fost acordat de către revista auto Torque în coolaborare cu The Straits Times(ST) celor mai bune masini din 2016. Audi RS3 Sportback s-a clasat pe primul loc în categoria "Best Hot Hatch". Juriul a descris modelul compact premium ca fiind "un exceptional all-rounder" si a subliniat mai ales performantele sale si standardele de înaltă calitate. Premiile au fost acordate pentru 10 categorii pentru a saea oară. (7 ianuarie, 2017).

Elvetia: De trei ori primul loc la Best Cars 2017
În raportul "Best Brands", cititorii revistei elvetiene Auto Illustrierte si-au selectat preferatii din 13 categorii. Audi a ocupat primele pozitii ale clasamentelor pentru o bună executie a amasinilor, tehnologie avansată si producerea unor reclame reusite. (24 ianuarie, 2017)

Africa de Sud: Audi A4 este "Business Class Car of the Year"
Audi A4 a fost votat "Business Class Car of the Year" în Cars.co.za Consumer Awards de WesBank, unul dintre cei mai mari furnizori de credite pentru masini din Africa de Sud. Decizia juriului s-a bazat mai ales pe calitatea interiorului. În Cars.co.za Consumer Awards, cele mai bune masini de pe piata din Africa de Sud sunt selectate de un juriu format din experti si clienti. (19 ianuarie, 2017)



Consumul de combustibil al modelelor mentionate anterior:

Audi Q2: Consum combustibil mixt în l/100 km: 5.8 - 4.1 (40.6 - 57.4 US mpg)**;
Emisii de CO₂ în g/km: 134 - 109 (215.7 - 175.4 g/mi)**

Audi A3 Sportback: Consum combustibil mixt în l/100 km: 6.0 - 3.8 (39.2 - 61.9 US mpg)**;
Emisii de CO₂ în g/km: 137 - 99 (220.5 - 159.3 g/mi)**

Audi Q7: Consum combustibil mixt în l/100 km: 7.6 - 5.5 (30.9 - 42.8 US mpg)**;
Emisii de CO₂ în g/km: 199 - 144 (320.3 - 231.7)**


** Valorile depind de combinaţia de anvelope/jante şi de versiunea de motor/transmisie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu